Beheer

,,,omschrijving

Little Kings - Beheer


Het is niet altijd gemakkelijk om een juiste huurder
te vinden voor uw woonruimte. Bent u op zoek naar
de juiste huurder? Little Kings beheer is een
professionele, klantvriendelijke en snelle
organisatie in verhuur, beheer en onderhoud.

Little Kings beheer heeft zich gespecialiseerd
in het verhuren van woonruimte en uw project
krijgt daarom alle aandacht die nodig is.
Het totale verhuurtraject wordt door Little Kings
beheer uit uw handen genomen.

 

De werkwijze van Little Kings beheer

Little Kings beheer opereert in Nederland. Het profiel van de toekomstige huurder bepalen wij samen met u. Wij hebben een bestand met veel woningzoekenden met allemaal hun eigen profiel, dat wij intensief vergelijken met uw aanbod. Wij verzorgen o.a. het opstellen en sluiten van de huurovereenkomst, het in- en uitchecken en de sleuteloverdracht.

De huurovereenkomst

Wij gebruiken de basishuurovereenkomst die is gebaseerd op de door het Ministerie van VROM voorgeschreven model van de Raad voor Onroerende Zaken. Dit houdt in dat wij deze per verhuurder aanpassen op zijn specifieke situatie en eventuele wensen en eisen. De verhuurder bepaalt dus zelf de huurcondities waaronder de ruimte wordt verhuurd. Daarna nemen wij de overeenkomst door met de betrokken partijen en zullen voor de uiteindelijke ondertekening zorg dragen.Advies op maat tijdens het vrijblijvende intakegesprek.

Wij komen bij u langs om persoonlijk kennis met u te maken.

alvorens wij de woning in de verhuur en/of beheer nemen. Daarbij bespreken wij de mogelijkheden tot verhuur en/of beheer. Daarbij kunnen wij u adviseren over de verhuurmogelijkheden, huurprijzen en het beheer. Bij de woningopname maken wij een beschrijving van de woonruimte, meten de woning op en nemen wij een aantal foto’s ten behoeve van de presentatie van de woning.


Wij staan dagelijks klaar om voor u aan de slag te gaan!.

 

Marketing van uw woning

Wij zijn in staat uw woning snel te verhuren door onze specifieke aanpak. Dat doen wij middels de volgende activiteiten:

• vergelijking van uw woonruimte met ons bestand van woningzoekenden;
• plaatsing van de woning op onze internetsite;
• indien gewenst het aanbrengen van een bord of poster bij uw verhuurobject;.

Onderhoud

Het beheer en onderhoud van huurwoningen kan in opdracht van de verhuurders door ons worden verzorgd. Een eigen onderhoudsdienst staat er borg voor dat uw object in optimale staat blijft. Ook storingen en reparaties worden in eigen beheer opgelost en uitgevoerd.